ballonnen decoratie Koningsdag en diverse andere feesten en evenementen

08-05-2017
oranje ballonnen slingers voor Koningsdag 2017 Haarlem Kermis

ballonnen decoraties voor Koningsdag en andere feesten en evenementen

Hierbij een paar ballonnen decoraties van afgelopen week met onder andere Koningsdag 2017.
Zo mochten we in Amsterdam een aantal ballonnen leveren, onder andere bij het bekende Grand Café Heineken Hoek op het Leidseplein en naast de amsterdamse ballonnen konden we door naar Haarlem, om daar een paar ballonnen slingers en pilaren te plaatsen op de kermis.

Voor een paar andere klanten mochten we bedrukte en onbedrukte ballon pilaren leveren in Noordwijk, Zaandam bij de bibliotheek-met opdruk Digitaalhuis op top, ballon pilaren Amsterdam (Clown), ballon pilaren bij de Kijkshop Utrecht bij de uitverkoop, ballon pilaren voor bij een huwelijk in De Hofjes te Wormer, ballon pilaren met logo opdruk Mouwrik voor personeelsfeest en nog meer pilaren of staanders hoe u het noemen wilt.

Naast onze welbekende ballon pilaren ook de nodige ballonnen bogen mogen verzorgen voor een aantal jubilaris en feesten in onder ander Amstelveen, Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard, Zaandam, Amsterdam en nog een boel plaatsen.

Voor een huwelijksaanzoek, kregen we de vraag om een hart gemaakt van ballonnen te plaatsen in een nieuw op te leveren huis.
De reactie bij het openen van je voordeur is wel uniek.
In Haarlem een paar helium ballon trossen, waarvan één hele grote ballon met het logo van Miss Etam en Libelle.
Voor een 15 jarige een paar folie cijfers.

Dit is slechts een kleine gedeelte van de door Ballonnenpartners geleverde ballon decoraties, meer vindt u op onze facebook pagina.

Leuk artikel? Deel het!

terug naar blogoverzicht