optocht met helium ballonnen Amersfoort

02-03-2016
helium ballonnen in tent voor bruiloft

optocht met helium ballonnen Amersfoort

geplaatst: 16 juni 2014
door: ballonnenpartners
tags: optocht helium ballonnen Amersfoort

Optocht met helium ballonnen in Amersfoort voor Lisanne en Kris

Vandaag mochten we 500 helium ballonnen leveren in Amersfoort in opdracht van KPOA ( Stichting Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o.).

KPOA wil graag dat de verdwijning van Lisanne en Kris in de publiciteit blijft en is daarom een actie begonnen, de actie luidt dan ook "KPOA gaat voor Lisanne en Kris"

 Hieronder treft u een stukje van RTVUtrecht.nl

Voor meer informatie verwijzen u graag door naar www.kpoa.nl

 

Optocht en ballonnen voor Kris en Lisanne

Door de nieuwsredactie ·  geplaatst: maandag 16 juni 2014, 17:04 uur (update: 17:55 uur)

AMERSFOORT - Terwijl in Panama de zoekacties naar Kris en Lisanne weer intensiever worden, worden de vermiste vriendinnen ook in Amersfoort niet vergeten. 
Daar was maandag een optocht met medewerkers en geïnteresseerde ouders van de stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort (KPOA). De moeder van Lisanne werkt daar. Daarom heeft de stichting de actie 'KPOA gaat voor Lisanne en Kris' bedacht, waarbij een week lang aandacht wordt gevraagd voor de vermissing. 
Onder begeleiding van een fanfare werd via de Schimmelpenninckkade naar Zandfoort aan de Eem gelopen. Aan het einde van de tocht werden vijfhonderd ballonnen opgelaten. De eindopbrengst van het KPOA actieweekend wordt later bekend. 
De ouders van Kris en Lisanne waren er ook bij. Ze lieten weten erg blij te zijn met de actie vanwege de kracht en steun die het hen geeft.
Afgelopen weekend werden spullen van Kris en Lisanne gevonden in Panama, waaronder telefoons, een verzekeringspasje, een fotocamera en geld.

BRON:RTVUtrecht.nl

Leuk artikel? Deel het!

terug naar blogoverzicht