ballonnen decoraties List Zaandam

02-03-2016
helium ballonnen opening Ingenieursbureau List Zaandam

ballonnen decoraties List Zaandam

geplaatst: 18 november 2015
door: Ballonnenpartners
tags: ballonnen decoraties List Zaandam

Ballonnen decoraties ingenieursbureau List Zaandam

Voor Ingenieursbureau List te Zaandam, mochten we een aantal ballonnen decoraties leveren voor een bedrijfsfeest.

Hieronder kunt u lezen wat Ingenieursbureau List voor u kan betekenen:

Ingenieursbureau List is een bouwkundig ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in constructies voor bouwwerken (in beton, staal, hout, metselwerk en funderingen). Dit houdt in het maken van constructieberekeningen en de daarbij behorende constructietekeningen met de benodigde details. Ook maken wij bouwkundige tekeningen, zodat wij bij bijvoorbeeld nieuwbouw of verbouw een totaalpakket aan kunnen bieden tot en met het aanvragen van de diverse vergunningen.

Het bureau heeft een groeiende en trouwe klantenkring en wij zijn o.a. werkzaam voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, industrie en particulieren. De grootte van de opdrachten loopt uiteen van een aanbouw voor een woonhuis, tot de realisatie van een compleet nieuw bedrijfspand of fabriek.

Een bouwproces bestaat uit verschillende onderdelen, van architectuur tot de realisatie van het bouwwerk. Zoals de architect zich bezighoudt met het algemene ontwerp, is het de taak van de constructeur om de draagconstructie van het bouwwerk te ontwerpen en deze uit te werken. De constructie zal tijdens zijn levensduur bestand moeten zijn tegen allerlei belastingen. Denk hierbij aan het dagelijkse gebruik van het bouwwerk en weersinvloeden als wind, regenwater en sneeuw. Of u nu een architect bent, een projectontwikkelaar, aannemer, woningcorporatie, industrieel of een particulier, wij kunnen u vast van dienst zijn!

Website: http://www.bureaulist.nl/

ballonnenpartners

helium ballon trosjes List Zaandam

ballon pilaren list Zaandam

helium trosjes hal list zaandam

Leuk artikel? Deel het!

terug naar blogoverzicht