ballonnen net voor Schiedam Proms 2014

02-03-2016
ballonnen net voor dropping met 500 luchtballonnen Schiedam Proms

ballonnen net voor Schiedam Proms 2014

geplaatst: 11 mei 2014
door: ballonnenpartners
tags: ballonnen net Schiedam Proms

ballonnen net Schidam Proms 2014

Voor een extra feestelijk tintje tijdens de Schiedam Proms 2014, mochten we twee ballonnen netten leveren voor een ballonnen dropping.

De netten waren afgevuld met ruim 500 ballonnen elk.

Hieronder treft u extra informatie van de feestelijkheden.

Het muziekprogramma voor de nieuwe editie van Schiedam Proms op 9 en 10 mei 2014 is rond. Orkest, koor, solisten en het showballet kunnen starten met het voorbereiden van de muzikale invulling van Schiedams grootste muziekspectakel in de sporthal Margriet. Het belooft weer een fantastisch muziekfeest te worden met een diversiteit aan popmuziek, nederlandstalig, musical en klassiek. Dirigent en muzikaal leider Martijn Krijnen heeft samen met de organisatie van Schiedam Proms, muziekvereniging St. Radboud, een geweldig muzikaal programma neergezet waarbij het publiek, net als bij de vorige edities, lekker kan meezingen, swingen, wegdromen en meefeesten. 

Het complete programma blijft nog een verrassing, maar enkele nummers willen we natuurlijk wel al noemen: One Step Beyond, Every Little Thing She Does, Heal The World, en nummers van Marco Borsato, Sting, Adele en Queen.
De kaartverkoop voor Schiedam Proms 2014 start in januari.
Schiedam Proms wordt georganiseerd door muziekvereniging St. Radboud en is één van de jubileumactiviteiten in 2014 als St. Radboud 125 jaar bestaat.

 

 

BRON: Muziekvereniging Sint Radbout.

Leuk artikel? Deel het!

terug naar blogoverzicht