ballonnen voor gemeente Rotterdam

02-03-2016
ballonnen decoraties voor gemeente Rotterdam stadhuis

ballonnen voor gemeente Rotterdam

geplaatst: 14 maart 2013
door: ballonnenpartners
tags: ballonnen gemeente Rotterdam

In opdracht van de gemeente Rotterdam, ballon pilaren en gronddecoraties met helium ballonnen geleverd.

Dit in het teken van De gouden blikopener, dit is een innovatieprijsvraag voor inwoners van Rotterdam die een goed idee heeben voor alle Rotterdamers.

Voor meer informatie hierover zie www.goudenblikopener.nl

We zijn benieuwd naar de winnaars....

Gouden Blikopener naar Hoogvliet

 

Uit de krant, bron Dichtbij.nl

Een trotse Marinel de Bruin, samen met deelraadvoorzitter Edwin Smid. (foto: PR)

'Ik ben trots op Hoogvliet, fijn dat we hiermee weer op de kaart zijn gezet'. Marinel de Bruin is met recht trots.

Zij heeft de Gouden Blikopener van Rotterdam gewonnen met haar idee om actieve Rotterdammers in kaart te brengen en via het internet de gelegenheid te bieden om met elkaar in contact te komen. Rotterdam vroeg zijn ambtenaren om nieuwe dingen te bedenken voor de stad en voor hun werk.  Voor het eerst deden de deelgemeenten dit jaar mee aan de Gouden Blikopener,  dé innovatiewedstrijd van het Rotterdamse concern. En dat hebben ze geweten in Rotterdam. Brenda van Breemen en Marinel de Bruin gingen namens Hoogvliet, en namens het cluster deelgemeenten, naar de grote finale, gistermiddag in de Burgerzaal van het Stadhuis. Daar was het de plek om zich te meten met twaalf andere winnaars van de halve finales uit alle clusters van het concern. Rotterdam nam de finale van de Gouden Blikopener zeer serieus. Dit bleek behalve uit de beschikbaarstelling van de Burgerzaal, ook uit de samenstelling van de jury. Gemeentesecretaris Philippe Raets werd gesecondeerd door clusterdirecteur Ron Voskuilen, voorzitter van Jong Rotterdam, Jeroen Oppelaar en twee Rotterdamse ondernemers. Namens het college kwam wethouder Korrie Louwes, als wethouder Innovatie, de prijzen uitreiken. Na veertien enerverende presentaties, waarbij Brenda als hekkensluiter grote indruk maakte door als een moderne Indiana Jones zo'n 250 aanwezigen op de benen te krijgen om "verborgen schatten" te gaan zoeken, was het aan de gemeentesecretaris om bekend te maken wie dit jaar Hét Gouden Idee van het concern Rotterdam had ingediend. 
Na een bloedstollend spannend verhaal waarbij hij aftelde van de nummer vier naar de nummer één, benoemde hij namens de jury, Marinel de Bruin als grote winnares van de Gouden Blikopener 2012 - 2013, met haar idee "Digitale Participatieplattegrond".
HOOGVLIET

Leuk artikel? Deel het!

terug naar blogoverzicht