ballonnenboog pathe de kuip Rotterdam

30-03-2016

Het geheim van Sophia deel 2 met ballonnen Pathe Rotterdam de Kuip

Het geheim van Shopia deel 2 is vandaag getoond in Pathé de Kuip Rotterdam.
Dit is het vervolg op de succesvolle het geheim van Shopia deel 1.

Voor de premiere in Pathé mochten we een chique ballonnenboog plaatsen in de kleuren goud en zwart.

Hieronder een persbericht van Erasmus MC:

“Het geheim van Sophia deel II” première in Pathé De Kuip
Persuitnodiging filmpremière en feestelijke installatie Kinderadviesraad Erasmus MC-Sophia, 30 maart 2016
Op 30 maart 2016 gaat ‘Het Geheim van Sophia deel II’ in bioscoop Pathé de Kuip in première. “Het Geheim van Sophia deel II” is het spannende vervolg op het succesvolle deel I, dat inmiddels al meer dan 380.000 maal is bekeken op YouTube. Deel II van de film is gemaakt op vele verzoeken van patiënten van het Erasmus MC-Sophia. Kinderziekenhuis. Filmmaker Danny Bliek tekende voor het script en verfilmde samen met de kinderen van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis dit fantasierijke deel II.
Hoofdrolspelers Elize, Nina en Dylan beleven een spannend avontuur met bekende acteurs zoals Juvat Westendorp (GTST), Arjan Smit (Sesamstraat) en Geert Hoes (div. Musicals).
Na vertoning van  “Het Geheim van Sophia deel II” wordt de inauguratie van de Kinderadviesraad van het Erasmus MC-Sophia gehouden in het Maasgebouw van het Stadion Feijenoord. Aansluitend hierop start de afterparty, met daarin onder andere een optreden van zanger Clifford Thomas die de titelsong voor zijn rekening heeft genomen en een DJ show met het duo RockinSound. 

De première ademt de speciale sfeer van de Oscar-uitreikingen, compleet met limousine en rode loper. De dresscode op deze middag is ‘Gala-chique’. 

De organisatie wordt mede vormgegeven door eerstejaars media en entertainment management studenten van de Hogeschool Inholland Rotterdam. 
Ballonnenpartners.nl

Leuk artikel? Deel het!

terug naar blogoverzicht