helium ballonnen Bloemenoverval SBS6

02-03-2016
helium ballonnen voor televisie programma als decoratie

helium ballonnen Bloemenoverval SBS6

geplaatst: 25 augustus 2014
door: ballonnenpartners
tags: helium ballonnen Bloemenoverval SBS6

Helium ballonnen voor Bloemenoverval

Voor een nieuw programma van SBS6 in samenwerking met Stokvis & Stokvis, Flora Holland en BBH helium ballonnen geleverd.

Meer informatie volgt....

BRON: FloraHolland

Het programma, waarin uitsluitend snijbloemen voorkomen, gaat over mensen met een levensverhaal. Zij worden verrast met een bloemenmetamorfose die helemaal past bij hun persoonlijke verhaal. Met dit programma worden bloemen in één keer bij meer dan 200.000 kijkers onder de aandacht gebracht. SBS6 start op 14 september met een reeks van dertien afleveringen die wekelijks op zondag van 17.00 tot 17.30 uur worden uitgezonden.

Productpromotie

Bloemisten en een arrangeur laten in het programma hun vakmanschap zien waarmee ze de kijkers volop inspireren. Het programma leent zich daarnaast uitstekend voor productpromotie. Kwekers kunnen deelnemen aan het programma en hun producten in één of meerdere afleveringen volop in de spotlight zetten. Dit gebeurt door non-spot televisie wat inhoudt dat in het programma zelf op een natuurlijke wijze reclame wordt gemaakt voor het product. Zo is er meer diepgang mogelijk voor en met de bloemen.

Presentatie

De presentatie van De Bloemenoverval is in handen van Romeo Sommers die bekend is van het programma De Tuinruimers en momenteel aan de weg timmerend met zijn eigen bedrijf By Romeo. Hij begeleidt het emotionele verhaal. Er is een bloemist die alles weet van bloemen en symboliek en een vaste arrangeur, Hans Hoogerwerf. Hij zorgt wekelijks voor de bloemenmetamorfose. Hun gezamenlijke kennis en enthousiasme zorgen ervoor dat bloemen in dit geluks-tv-programma op een bijzondere manier centraal staan.

 Op http://youtu.be/HFbKs2YBWBA ziet u het eindresultaat.

Leuk artikel? Deel het!

terug naar blogoverzicht