helium ballonnen verjaardag Wesley Sneijder Zandvoort

02-03-2016
helium ballonnen tegen plafond voor verjaardag van Wesley Sneijders Zandvoort aan zee

helium ballonnen verjaardag Wesley Sneijder Zandvoort

geplaatst: 05 juni 2014
door: ballonnenpartners
tags: helium ballonnen Wesley Sneijder verjaardag Zandvoort

Wesley Sneijder's verjaardag met helium ballonnen

Voor een surprise party voor de dertigste verjaardag van Wesley Sneijder mochten we 600helium ballonnen leveren bij Bad Zuid te Zandvoort.

Wesley Sneijder is pas op 9 juni jarig, maar dan is hij in Brazilie voor het WK voetbal 2014.

Van harte gefeliciteerd en maak er wat moois van.

Bij Bad Zuid kunt u terecht voor een overheerlijke kop Cappuccino en voor uw feesten en zakelijke evenementen.

Bad Zuid kunt u vinden aan Boulevard Paulus Loot 5-A te Zandvoort.

helium ballonnen voor uw feest ?

 

             Yolanthe bakt verraste Sneijder poets          

door Mike Verweij   

            
                 ZANDVOORT - 

Hoe had zijn zaakwaarnemer Guido Albers op de dag van vertrek naar Brazilië nou nog een commerciële activiteit voor zijn vrouw Yolanthe kunnen plannen? Binnensmonds vloekend reed Wesley Sneijder daarom naast zijn echtgenote richting Zandvoort. Daar ging zijn laatste vrije middag. Maar op het op onweer staande gezicht verscheen al snel een grote glimlach. De ’sponsorbijeenkomst’ bleek een surpriseparty voor de verjaardag van de 99-voudig international. Sneijder wordt op maandag 9 juni 30 jaar oud.

Vanaf vandaag verblijft Sneijder met zijn ploeggenoten van Oranje in Rio de Janeiro en ligt de focus volledig op het eerste WK-groepsduel met Spanje (13 juni). Daarom nam Yolanthe in het grootste geheim het initiatief om Sneijders verjaardag vervroegd te vieren met een uitgebreide brunch in Bad Zuid in Zandvoort.

Daar hadden circa vijftig familieleden en vrienden van het stel zich verzameld om de middenvelder te verrassen. Dat lukte, omdat zelfs Sneijders zevenjarige zoon Jessey zijn mond wist te houden. Iedereen in de luxueuze strandtent droeg een wit shirt met daarop het cijfer 30.

Najib Amhali overhandigde zijn WK-hit ’Oranje Leeuwen’ en bracht tussen de oranje ballonnen het aanstekelijke nummer ook ten gehore. Sneijder begroette het lied met een luid applaus. Daarnaast traden Jenniffer en Quincy op en bezorgden alle dierbaren de topvoetballer een onvergetelijke (verjaar)dag.

Vanzelfsprekend waren Yolanthe en Sneijders zoon Jessey in de middaguren ook aanwezig bij het uitzwaaien voor Huis ter Duin. Daar kreeg de international nog een aantal kussen, voordat hij naar Schiphol vertrok en richting Brazilië vloog.

BRON: De Telegraaf 6 juni 2014 

Leuk artikel? Deel het!

terug naar blogoverzicht